Контакт

Доколку сакате да го запишете своетот дете во студио Break a leg, контактирајте не во најбрзо време. Зависно од локацијата, капацитетот и местата се ограничени.

Можете да не контактирате на следниве начини

Преку фејсбук страната (messenger) тука

На мобилен телефон: 078 238 591